Hoe zou je bussen limonadesiroop kunnen hergebruiken?


Limonadesiroop zit in mooie metalen bussen, en elke keer weer vind ik het zonde om die weg te gooien. Maar wat moet je er anders mee?

twee limonadebussen

Deze week had ik een bus grenadine van Nocito en het lukte om daar met de blikopener het deksel van te verwijderen. Maar bij een bus van Perfect lukte dat niet vanwege een randje onder de rand. De onderkant kon er wel af. Maar wat moet ik nou met een bus die op de kop staat? Hij staat nu op de kop  in een grote pindakaaspot op mijn aanrecht als kleine prullebak. Als hij vol is gaat hij de kliko in. Mislukt experiment, of heeft iemand een beter idee?

metalen bus van limonadesiroop met deksel van pindakaaspot

De Nocito bus lijkt een langere toekomst tegemoet te gaan. Het deksel van een kleine pindakaaspot past erop, dus ik kan hem als voorraadbus gebruiken. Nog handiger lijkt  het me als ik een doorzichtig passend deksel vind, misschien wel van die bussen chips maar die koop ik nooit.

In mijn gezin worden twee bussen limonadesiroop per week leeggedronken, maar wat moet ik nou met 100 voorraadbussen per jaar?Zonder deksel zou ik er breinaalden, kwasten of spagetti in kunnen doen, maar daar heb ik natuurlijk al andere bussen voor. Of als vaas gebruiken, maar ik heb al een vaas. Heeft iemand een beter idee?

Advertenties

2 Comments

reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s